Sale!

Snake Krem + Sapune kumder rrudhave dhe anti-akne

CHF 6.90 CHF 3.45

Kremi 100% Natyral për fytyrë nga lëngu (helmi) i gjarpërit, Është krem anti-Akne, Është krem anti-plakje, Parandalonë dhe reduktonë rrudhat nga 52% ne 82% duke krijuar një efekt të mrekullueshëm rivitalizant intensiv në lëkurë, Rigjeneron lëkurën, Shkëlqen lëkurën, Unifikon tonet e fytyrës, Mbrojtës nga të ftohtit dhe nxetit, Për lëkura të thara dhe të yndyrshme, Largon aknet në mënyr të mrekullushme, Largon cdo shenjë në fytyrë, I pëdorshëm për të gjitha llojet e lëkurave si për meshkuj ashtu dhe për femra.

In stock

Categories: ,

Description

Snake Krem + Sapune kumder rrudhave dhe anti-akne Snake Crem (Krem Gjarpëri)
Kremi 100% Natyral për fytyrë nga lëngu (helmi) i gjarpërit, Është krem anti-Akne, Është krem anti-plakje, Parandalonë dhe reduktonë rrudhat nga 52% ne 82% duke krijuar një efekt të mrekullueshëm rivitalizant intensiv në lëkurë, Rigjeneron lëkurën, Shkëlqen lëkurën, Unifikon tonet e fytyrës, Mbrojtës nga të ftohtit dhe nxetit, Për lëkura të thara dhe të yndyrshme, Largon aknet në mënyr të mrekullushme, Largon cdo shenjë në fytyrë, I pëdorshëm për të gjitha llojet e lëkurave si për meshkuj ashtu dhe për femra.