Si ta bësh fëmijën tënd yll

CHF 8.90

Nuk ka dyshim, se një nga gjërat më të rëndësishme që të jep mundësinë për ty bërë një yll, është edhe përpjekja që bëjnë prindërit dhe edukuesit e tjerë për ta kthyer fëmijën e tyre në një yll.

In stock

Description

Titulli: Si ta bësh fëmijën tënd yll
Autor: Abdulhamid Bilali
Përkthyes nga Arabishtja: Nasuf Hoxha
Redaktor: Hasan Baftijari
Redaktor gjuhësor: Agim Abazi
Faqosja: Furkan ISM
Kopertina: Jusuf Saliu
Shtypi: Furkan Print – Shkup
Botues: Sh. B. Furkan ISM

Nuk ka dyshim, se një nga gjërat më të rëndësishme që të jep mundësinë për ty bërë një yll, është edhe përpjekja që bëjnë prindërit dhe edukuesit e tjerë për ta kthyer fëmijën e tyre në një yll.

Pas çdo njeriu të madh, ylli i të cilit është ngritur lart dhe ka shkëlqyer në këtë jetë, aq sa ne Akoma vazhdojmë ta shikojmë dhe të jetojmë me dritën e tij edhe pas vdekjes së tij, qëndron një përpjekje dhe sacrifice njerëzore, që është shpenzuar për ta krijuar atë.