Shampon nga ekstrakti i Hudhrës – Garlic Shampoo

CHF 8.90

Formula e koncetruar e shampos me ekstrakte bimore dhe hudhra ndihmon në eleminimin e yndyrës së tepërt dhe për qetësimin e kruajtjes së skalpit të kokës, duke dhënë kështu flokë të shkëlqyeshëm dhe të zhdërvjellët, ndihmon në forcimin e strukturës së flokëve, përrmirëson mekanizmat e flokut dhe të skalpit dhe ul rënien e flokëve, parandalon irritimin e skalpit të kokës.

Në magazinë

Përshkrimi

Formulë ekstra kundër rënies së flokëve, për rritjen e flokëve dhe kundër zbokthit.

Formula e koncetruar e shampos me ekstrakte bimore dhe hudhra ndihmon në eleminimin e yndyrës së tepërt dhe për qetësimin e kruajtjes së skalpit të kokës, duke dhënë kështu flokë të shkëlqyeshëm dhe të zhdërvjellët, ndihmon në forcimin e strukturës së flokëve, përrmirëson mekanizmat e flokut dhe të skalpit dhe ul rënien e flokëve, parandalon irritimin e skalpit të kokës.

Hudhra: Ndihmon në forcimin e flokëve, parandalon këputjen dhe rënien e flokëve, i përshtatshëm për flokë të thatë dhe skalp të irrituar…