Quick Fit Roll On Massage Oil 50 ml Hemani

CHF 4.50

Masazh vaj, depërton , qetëson dhe relakson, i yndyrshëm dhe me lehtësi të rrokulliset në vaj.

In stock

Description

Masazh vaj, depërton , qetëson dhe relakson, i yndyrshëm dhe me lehtësi të rrokulliset në vaj.

Prodhuar nga Hemani për lehtësimin e muskujve dhe dhimbje të eshtrave.

Prodhuesi : Hemani, Pesha : 105 (g )