Mjalti Shahimerdan Macun – Viagra Natyrale ideale për rritjen e potencës për burra dhe gra

CHF 39.00

Mjalti Shahimerdan Macun nxitës Efektiv per potenc ky brend modern bimor natyral pa efekte anesore është një përzierje ideale për përdorim nga gratë dhe burrat.

Në magazinë

Përshkrimi

Mjalti Shahimerdan Macun – Viagra Natyrale ideale për rritjen e potencës për burra dhe gra

Mjalti Shahimerdan Macun nxitës Efektiv per potenc ky brend modern bimor natyral pa efekte anesore është një përzierje ideale për përdorim nga gratë dhe burrat.

Nxitës per mardhenie intime
Rritja e numrit të spermës
Rritja e forces seksuale,
E shtyn kohën e ereksionit, rritjen e numrit të marrëdhënieve seksuale, duke i dhënë efektin e pjellorisë, një nxitës bimor pa efekt anesore.
Japin më shumë kënaqësi dhe rehati
Uljë Frikën dhe Ankthi
Rrit intensitetin e kënaqësisë seksuale
Rrit sekrecionet vaginale

Përdorimi: Përmbajtja e shishes përzihet mirë para se ta përdorni. Perdoret nga nje lugë çaji 30 min deri 1 Orë para mardhenieve seksuale. Ju do të filloni ti ndjeni efektet pas 30 minuta.

Permbajtja:

Mjaltë, shurup i manit, Glukoza, Polen, sojë, Epimedyjon,, tërshëra, xhenxhefil, galangal, kanellë, , amerikan xhensen, Hithër, Siberian xhensen, xhinko Biloba, xhensen, kungull, caltrop, lule te ndryshme identike (Vanilla), Royal Jelly.