Aksion!

Mjalt Propolisi – Propolis Honey

CHF 29.00 CHF 21.00

Zgjidh shumë probleme të brendshme.

Out of stock

Përshkrimi

Zgjidh shumë probleme të brendshme.

– Mjalt shumë i mire për ata që vuajnë nga asma.
– Heq inflamacionet ne ezofag.
– Ndihmon për të trajtuar stomakun dhe ulçrën.
– Rrit imunitetin e trupit kundër të gjitha sëmundjeve.
– Eshte qetësues i fortë, sidomos për duhanpirësit.
– Parandalon ftohjet dhe gripin.