Aksion!

Mask për Flokë nga Fara e Zezë ( Black Seed Hair Mask )

CHF 7.00 CHF 3.50

Mask për Flokë nga Fara e Zezë ( Black Seed Hair Mask ) ndihmon në ushqimin e  flokëve,i ushqenë ata , i bënë ata më të fortë nga rrënjët dhe ndihmon në parandalimin e bjerjes së flokëve.

Out of stock

Përshkrimi

Mask për Flokë nga Fara e Zezë ( Black Seed Hair Mask ) ndihmon në ushqimin e  flokëve,i ushqenë ata , i bënë ata më të fortë nga rrënjët dhe ndihmon në parandalimin e bjerjes së flokëve.