Quick Fit Roll On Massage Oil 50 ml Hemani

Masazh vaj, depërton , qetëson dhe relakson, i yndyrshëm dhe me lehtësi të rrokulliset në vaj.

Prodhuar nga Hemani për lehtësimin e muskujve dhe dhimbje të eshtrave.

Prodhuesi : Hemani, Pesha : 105 (g )

CHF 4.50 Shto në shport

Më shumë detaje →

Produktet e fundit

Produktet me të shitura